IPJ DÂMBOVIȚA: Acţiune a poliţiştilor pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice

La data de 9 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, în colaborare cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni și reprezentanții Gărzii Forestiere Dâmbovița, au acționat pentru depistarea şi sancţionarea ilegalităţilor din domeniul silviculturii.

Activitățile desfășurate au constat în verificarea modului în care un ocol silvic exploatează materialul lemnos pe raza localității Moroeni. S-a stabilit că exploatarea respectiva vizează doar arborii rupți ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile, iar la autovehiculele verificate, care transportau material lemnos din zona respectivă, nu au fost constatate nereguli.

Totodată, în perioada următoare, polițiștii vor continua să acționeze pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul silviculturii, cât și pentru sancționarea celor care încalcă prevederile legale în vigoare.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro