Firma eMAG, donaţie importantă de măşti pentru medicii de familie din judeţul Dâmboviţa

  • Măştile au sosit la Casa de Sănătate Dâmboviţa de unde vor fi ridicate de medici. Asociaţia Medicilor de Familie Dâmboviţa mulţumeşte firmei eMAG

Strigătul de disperare al medicilor de familie a fost auzit în cele din urmă, dar nu de către cine trebuie, ci de undeva din zona privată! Firma eMAG a luat decizia de a dona peste patru milioane de măşti cadrelor medicale din România, iar o bună parte dintre acestea vor ajunge şi la medicii de familie din toată ţara. Preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie din judeţul Dâmboviţa, dr. Ileana Dumitrescu a ţinut să mulţumească, în numele colegilor săi, firmei eMAG care s-a gândit şi la ei în această perioadă grea, de luptă împotriva unei pandemii fără precedent. Măştile au ajuns la Casa de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa, de unde urmează să fie ridicate de către medicii de familie.

 „În numele medicilor de familie din judeţul Dâmboviţa doresc să mulţumesc firmei eMAG care a donat  peste 4 milioane de măşti, dintre care aproape un sfert…  pentru medicii de familie. Prin bunăvoinţa d-ului doctor Raed Arafat, care a trimis maşinile de pompieri, măştile au ajuns şi la Casa de Sănătate Dâmboviţa de unde le vom ridica astăzi. Cred că fiecare medic de familie va primi în jur de 100 de măşti, nu ştiu exact. Este pentru prima dată când primim şi noi, medicii de familie, ceva.

De asemenea mai aşteptăm din partea Fundaţiei „Mereu Aproape” care a făcut un teledon, în urmă cu aproximativ două săptămâni, iar o colegă de-a noastră de la Bucureşti a trimis un mesaj d-nei Sandra Stoicescu în timpul emisiunii spunându-i că şi medicii de familie care sunt în prima linie au nevoie de măşti, halate, botoşi şi mănuşi. Fundaţia a luat legătura cu medicii de familie din fiecare judeţ şi am fost contactaţi că vom fi ajutaţi cu măşti şi ce se mai poate…”, a declarat dr. Ileana Dumitrescu, reprezentanta medicilor de familie din judeţul Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro