COJASCA Covid-19: Zeci de persoane amendate, după ce au ieșit în stradă să cânte și să se roage

Distribuie:

“Oprește Domne molima!” Zeci de români din Cojasca au ieșit în stradă, în ploaie, ca să se roage pentru a fi feriți de coronavirus. Oamenii au ignorat prevederile ordonanței, dar și pericolul de infestate, sperând să scape cu ajutorul divinității, sub îndrumarea unui pastor. Evenimentul din comunitatea de romi din Fântânele a fost transmis, live, pe facebook (sursa imagini Florin Ianoș).

Conform IPJ Dâmbovița, 30 de persoane au fost sau urmează să fie amendate: “Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit ca, ieri, 30 martie, pe raza localității Fântânele, s-ar fi desfășurat o întâlnire cu caracter religios, unde ar fi participat mai multe persoane, fiind încălcate prevederile legale în vigoare.

Până la acest moment, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale persoanelor care ar fi participat la întâlnirea respectiva.

Totodată, alte 12 persoane au fost identificate și urmează să fie sancționate contravențional pentru încălcarea prevederilor impuse prin Ordonanța Militară nr. 3/2020 privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

În continuare, polițiștii desfășoară activități pentru identificarea tuturor participanților și pentru aplicarea măsurilor legale ce se impun, precum și pentru prevenirea unor astfel de situații în viitor.” a transmis IPJ Dâmbovița.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro