APIA Dâmboviţa consiliază telefonic fermierii. 15 iunie 2020, termenul de depunere a cererilor unice fară penalitatăţi de întârziere

  • APIA Centrul Judeţean Dâmboviţa a înregistrat până la această dată 5.100 de cereri unice pentru o suprafaţă de 13.777,61 ha.

15 iunie 2020, acesta este termenul limită de depunere a cererilor unice fară penalităţi de întârziere, lucru impus de prevederilor art.1 al Regulamentului Comisiei Europene 501/2020! Pentru a veni în sprijinul beneficiarior care întâmpină dificultăţi în aplicarea procedurilor de lucru online la completarea şi transmiterea cererilor unice şi a documentelor obligatorii la depunerea acestora, funcţionarii responsabili din cadrul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Centrul Judeţean Dâmboviţa consiliază telefonic fiecare fermier în parte. APIA Centrul Judeţean Dâmboviţa a înregistrat până la această dată 5.100 de cereri unice pentru o suprafaţă de 13.777,61 ha.

Fermierii care nu au acces la aplicatia IPA online sau nu au o adresă de email prin intermediul căreia să poarte o corespondenţă cu APIA sau cu primăriile, trebuie să se adreseze telefonic funcţionarului responsabil cu gestionarea cererii pe care urmează să o depună. „În cadrul APIA Centrul Judeţean Dâmboviţa s-au întreprins demersurile necesare pentru identificarea unor strategii de lucru cu fermierii şi de colaborare cu autorităţile locale din judeţ, astfel încât fiecare fermier să poată depune cererea unică. Această strategie se bazează pe comunicarea telefonică dintre fermieri şi funcţionarii din cadrul instituţiei care îi vor consilia şi îndruma  pas cu pas ce au de făcut”, a declarat directorul executiv al APIA Dâmboviţa, ec. Corina Gârleanu.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro