A apărut Euthyrox-ul în farmacii, dar s-a vândut cu „raţia”

Euthyrox-ul, medicamentul căutat de persoanele care au probleme cu glanda tiroidă, şi care lipseşte de mult timp din farmacii, s-a epuizat rapid încă de la primele ore ale dimineţii, pentru că, spun farmaciştii, a venit în cantităţi foarte mici, în condiţiile în care cererea este foarte mare. Din această cauză, Euthyrox-ul a fost raţionalizat, s-a vândut cu porţia, respectiv 3-4 persoane la o cutie, o folie pentru fiecare, nu o cutie pentru fiecare… ca în vremurile bune.

Un motiv de bucurie este însă faptul că au apărut în sfârșit măştile şi mănuşile  în farmaciile din Târgoviște. Măștile la respectiv 4 –  5 lei masca de unică folosinţă,  iar o pereche de mănuşi poate fi achiziţionată şi cu 75  bani, cu menţiunea că preţurile diferă de la o farmacie la alta, pentru că unele vând mănuşile cu 55 de bani perechea, iar altele cu peste 1 leu. Deci economia de piaţă îşi spune cuvântul şi în sectorul farmaceutic!

De asemenea, în farmacii a apărut şi spirtul medicinal, dar şi alte tipuri de soluţii dezinfectante pentru mâini, şi nu numai. Sticla mică de spirt costă 10 lei, iar la soluţiile dezinfectante preţurile variază în funcţie de cantitate, de la 10 lei până pe la 45-50 de lei şi chiar mai mult.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro