Decizie la nivel național: PNL nu primește traseiști politici

Comunicat de presă

 

Organizația PNL Târgoviște, este întru totul de acord și aprobă fără rețineri decizia votată la nivel central și exprimată cu prilejul lansării candidaturii Președintelui Iohannis, aceea de a nu primi în rândurile sale traseiști politici.

Dincolo de motivația acestei decizii, exprimată de Președintele Partidului Național Liberal, Domnul Ludovic Orban, unul dintre puținii politicieni liberali, care a avut curajul să se opună fățis înființării USL în urmă cu 8 ani, în plan local avem suficiente argumente pentru a combate orice apropiere dinspre PSD.

Dincolo de ideologiile și principiile care nu pot fi schimbate peste noapte, avem experiența unei proaste colaborări în Consiliul Local Targoviste, unde liberalii au fost jigniti și luați în ras de prea multe ori, iar proiectele noastre benefice dezvoltării orașului au fost obstrucționate și unele chiar blocate, exclusiv pentru câștigul în plan politic.

Am devenit o organizație puternică în Târgoviște, construită cu oameni noi, ceea ce ne determină să continuăm pe aceeași linie fără compromisuri și fără să acceptăm migranți politici care simt că își por pierde scaunele și că vor fi decuplați de la banii publici.

Ușa PNL Târgoviște rămâne deschisă tuturor oamenilor de calitate, care vor să facă politică pentru orașul lor, care nu vânează funcții ori alte recompense, nu și celor care își vor motiva dezertarea din PSD pe motiv că acest partid nu îi mai reprezintă.

 

Biroul de presă al PNL Târgoviște

 

 

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro