Carmen Holban, mesaj de susținere pentru Rovana Plumb

Deputatul Carmen Holban, liderul organizației de femei a PSD Târgoviște,a transmis, astăzi în cadrul unei conferințe de presă, un mesaj de susținere a președintelui PSD Dâmbovița, europarlamentarul Rovana Plumb, în contextul nominalizării acesteia pentru portofoliul de comisar european pe  Transporturi. Holban a criticat totodată atitudinea opoziției față de nominalizarea Guvernului României.

“Știu că în ultima perioadă au curs informații contradictorii cu privire la nominalizarea comisarului european din partea României. Iată că acum suntem în fața unei certitudini – nominalizarea președintelui PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, ca și comisar european pe portofoliul Transporturilor.

Vă mărturisesc că este un moment politic extrem de special pentru organizația noastră, ca un membru, în acest caz chiar președintele, să facă parte din conducerea Comisiei Europene. Personal sunt mândră și am primit vestea nominalizării cu multă bucurie. Sunt convinsă că doamna Rovana Plumb are experiența și competențele necesare acestei funcții, de aceea a și primit sprijinul Guvernului României, dar și a colegilor din CEX, pentru această nominalizare. De altfel, nominalizarea arată încrederea în Rovana Plumb, în capacitatea acesteia în ceea ce privește portofoliul Transporturilor, și a președintelui Comisiei Europene, doamna Ursula von der Leyen. Președintele Comisii Europene o vrea pe Rovana Plumb în echipa sa pentru îndeplinirea obiectivelor pe care și le-a asumat în mandatul acesta.

Din păcate, avem de-a face, din nou, cu momente ca cele create de opoziția PNL și USR. Probabil doar din calcule politice legate de campania prezidențială, opoziția creează o discuție în societatea românească, vorbind în termeni extrem de negativi despre această nominalizare. Nu este pentru prima dată când opoziția PNL USR creează momente unice în Parlamentul European, votând împotriva țării lor. Ne aducem aminte, de exemplu, de acea rezoluție împotriva țării noastre votate de aceștia. Acest scenariu se repetă și în cazul propunerii pentru comisar european. Sunt extrem de dezamăgită de aceste calcule politice cinice care afectează imaginea României, creând impresia că suntem un popor conflictual prin excelență.

În ceea ce mă privește pe mine și pe colegele mele din organizația Târgoviște, dar și din organizația Dâmbovița, avem toată încrederea că doamna Rovana Plumb va fi comisar european, iar că mandatul acesteia va avea un impact extrem de important în următorii ani pentru țara noastră.” a spus deputatul Carmen Holban.

La conferința de presă au luat parte și președintele CJD, Alexandru Oprea, dar și mai mulți primari social democrați.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro