Andrei Plumb despre atacurile din ultima perioadă: “Nu mă mai miră absolut nimic”

Vicepreședinte al PSD Dâmbovița, Andrei Plumb a afirmat astăzi într-o conferință de presă că organizația face obiectul unor atacuri concertate din mai multe zone publice. Acesta l-a menționat pe senatorul Țuțuianu, dar și PNL Dâmbovița, printre cei care atentează la imaginea PSD,

Văd că singurul mod în care domnul senator se menține în viața publică este prin a face atacuri la nivelul întregii organizații.  (…) Constat că nu avem doar un caz izolat al unui domn senator, fost membru PSD, exclus din partid cu aproape un an în urmă, ci și cei din Partidul Național Liberal se ocupă cu povești. În loc să vină să le spună dâmbovițenilor alternativa cu care vin la mizeriile pe care le invocă în spațiul public și ce vor dumnealor să facă, atât la nivel județean cât și central, atacă președintele organizației, mă implică și pe mine, vicepreședinte interimar în momentul de față.” a declarat Plumb.

Recent, acesta a făcut obiectul unui atac al PNL Dâmbovița, pe subiectul Gării Titu. Deși comunicatul nu era foarte clar, se pare că acuzația ar fi fost de implicare într-un proiect de reabilitare a Gării.  “Am aflat dinspre partidul de guvernământ că pe dâmboviteni îi așteaptă o mare investiție – RENOVAREA GĂRII TITU.
Până aici toate bune și frumoase, mai ales că vorbim despre un important nod feroviar al României lăsat în uitare de foarte mult timp. (…) Atragem atenția PSD, că această investiție în valoare de 1 milion de euro se face cu banii românilor și nu cu bani de la casieria de partid.” spun liberalii, afirmând că Plumb ar avea interese în această zonă.

Tot ceea ce știu legat de gară (n.r. gara din orașul Titu) este că se află vizavi de sediul nostru zonal, sediul nostru de partid. Pentru informarea opiniei publice și pentru corecta informare a domnilor care lansează astfel de ficțiuni în spațiul public, nu am implicații nici directe nici indirecte pe zona de lucrări de consultanță, de proiectare, de execuție lucrări de construcții. Nici eu și nici apropiații mei. (…) Nu mă mai miră absolut nimic, văd că aceste atacuri vin în rafale.”, a răspuns Andrei Plumb.

Acesta a mai spus și că principalul obiectiv al organizației este câștigarea alegerilor prezidențiale.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro