INEDIT: #staiacasă și fă sport gratuit cu Class Park, live pe Facebook!

Complexul rezidențial Class Park din Târgoviște se gândește la sănătatea târgoviștenilor și, împreună cu Ada, în fiecare weekend vă invită la mișcare gratuit. Sâmbăta de la ora 17.00 și duminica de la ora 11.00 oricine dorește să se mențină sănătos este invitat pe pagina de facebook https://www.facebook.com/pg/classpark.targoviste/events/ unde va găsi o atmosferă prietenoasă, sfaturi de dietă și hidratare și, bineînțeles un program pentru mișcare corectă și plăcută!

Pentru că știm că e greu să stai acasă, iți punem la dispozitie o serie de filme live pe facbook ca să ai grijă de corpul si mintea ta, să fii fericit în această perioadă. Vino să vezi ce fain e să te poti bucura la tine acasă făcând sport cu Class Park. Apoi, poți să te bucuri din nou pentru că este ca și cum te-ai fi plimbat îndelung pe afară. Lasă televizorul și trăieste-ți viața și fii pregătit ca atunci cand iesi afară să arăți bine și să fi fericit, este mesajul inițiatorilor acestui eveniment.

Oamenii care fac exerciții fizice mai mult în weekend obțin beneficii asupra sănatății asematoare cu cei care fac sport în mod regulat. Specialistii recomanda 150 de minute de activitate fizică moderată pe săptamână sau 75 de minute de exercitii fizice intense. Un nou studiu, citat de ziare.com  arată ca oamenii care fac intens exerciții fizice în cele două zile libere ale săptămânii  reduc riscul de moarte prematură exact ca cei care au activitate fizica de trei sau mai multe ori pe săptămâna, arata AFP.

Iată câteva avantaje de a trăi o viață normală în Class Park, chiar și cu limitările acestei perioade:

  • Parcuri în fața blocului: complexul dispune de 4 parcuri tematice
  • Complex-ul Class Park dispune de pază astfel încât doar locatarii intră
  • Traficul este mic, ai parte de liniste și curațenie
  • Spatiile verzi de dimensiuni mari și rețeaua de străzi te ajută să păstrezi distranța corespunzatoare față de vecinii tai … și multe multe altele

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro