Agenda parlamentară: Dumitru Lupescu (USR) – “Lăsați în pace legile justiției și guvernați România în interesul tuturor cetățenilor”

Declarație de presă

Filiala USR Dâmbovița este preocupată de situația creată de guvernarea PSD-ALDE prin lipsa bugetului de stat la nivel naţional pe anul curent, fapt care se răsfrânge extrem de dur asupra situaţiei economice de la Uzina Automecanica Moreni.

Sunt probleme mari cu comenzile la această întreprindere.

Bugetul naţional pe anul în curs, nefiind supus aprobării Parlamentului, ci enunțat numai declarativ, Ministerul Apărării nu poate da de lucru personalului angajat în această uzină dâmbovițeana. Nici măcar reparaţiile pe care Automecanica Moreni le execută totdeauna la timp și de calitate nu le poate primi, situaţia fiind inadmisibilă din punctul de vedere al USR.

Conducerea filialei județene USR Dâmbovița trage semnalul de alarmă în acest caz și cere ferm coaliției de la guvernare să rezolve situația creată prin neadoptarea bugetului de stat pe anul curent. Totodată, USR Dâmbovița se declară alături de personalul și reprezentantii sai din Automecanica Moreni pentru rezolvarea grabnică a situației create.

Și un îndemn către guvernanți: “Lăsați în pace legile justiției și guvernați România în interesul tuturor cetățenilor, nu numai al clientelei de partid!”

Dumitru Lupescu Deputat USR de Dâmbovița,

Președedinte USR Dâmbovița


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro