Un tânăr înfiat în Irlanda își caută mama. Femeia era din Pucioasa

Sute de copii adoptaţi în anii  ’90 din România îşi caută părinţii cu ajutorul comunităţii facebook – THE NEVER FORGOTTEN ROMANIAN CHILDREN  înființată de o  româncă stabilită în Irlanda din anul 1996, Ileana Cunniffe Băiescu, care a creat pagina cu speranţa de a-şi îndeplini un vis important, găsirea fratelui ei biologic. Pagina a ajuns sprijin pentru sute de tineri. Două dintre familile copiilor înfiați din Dâmbovița s-au reîntregit și cu sprijinul publicației noastre.

Din Irlanda vine și cel mai recent mesaj al unui dâmbovițean înfiat chiar în această țară:

SALUTĂRI din WATERFORD, IRLANDA
Am fost adoptat din județul DÂMBOVIȚA România, la vârsta de un an și jumătate. Împreună cu superba mea familie, suntem în căutarea familiei biologice. Numele meu românesc a fost IONIȚĂ ȘTEFAN, născut în PUCIOASA, la data de 26 aprilie 1989. Mama mea se numea IONIȚĂ ELENA și tata, necunoscut. Pe atunci mai avea încă 7 copii și împreună duceau o viață foarte grea. Recent am găsit această comunitate și fără nici o ezitare am scris și cerut ajutor cu găsirea familiei mele. Imediat mi sa răspuns și confirmat, că sunt deja cunoscut aici. Acum 3 ani, o verișoară din România, stabilită în Italia, a scris paginei, întrebând de mine. În prezent așteptăm răspunsul mesajelor noastre de la ea…deasemenea, am vorbit cu cineva aproapiat verișoarei, de unde am mai aflat că mulți din frații mei biologici au fost adoptați, inclusiv un frate Marius în Liverpool, UK. Marius, cu ceva timp în urmă ar fi contactat familia biologică. Aștept cu mare nerăbdare să intru în contact cu el, deasemenea cu mama și restul fraților mei!! Vă rugăm să DISTRIBUIȚI anunțul nostru de aici, poate cineva din Pucioasa îi cunoaște și mă va duce direct la ei. De asemenea, fac apel la toți copii adoptați din România, câțiva din ei sunt chiar frații mei!! Abia aștept să îi găsesc și să-i cunosc pe toți în parte!!! MULȚUMESC FOARTE MULT!!

Cei care pot da detalii sunt rugați să contacteze redacția sau pagina de facebook: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

 

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro