TÂRGOVIȘTE: Isterie pe facebook după ce o tânără și-a prins părul într-un utilaj, la o shaormerie

Isterie pe conturile de facebook ale tinerilor din municipiul Târgoviște, pe care circulă de câteva ore imaginea unei tinere care a suferit un accident de muncă la o shaormerie din microraionul 6 al municipiului. Tânăra și-a prins părul, în urmă cu câteva zile, în mașina de tocat varza. Utilajul i-a smuls scalpul, fiind nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță. Angajată a fost transportată la Spitalul Universitar, la secția de chirurgie plastică. Starea ei este stabilă.

Pe sute de conturi de facebook, dar și pe mesaje private ale rețelei de socializare, circulă imaginea ei imediat după accident. Fata, dar și încăperea, sunt pline de sânge, zona scalpului fiind una puternic vascularizată. Mesajul care însoțește imaginea îndeamnă clienții să ocolească shaormeria și să-și facă analize de sânge, spunând că tânăra ar fi avut hepatită și că mâncarea ar fi fost infestată. Surse medicale au infirmat, pentru Gazeta Dâmboviței, diagnosticul care circulă pe facebook. În plus, hepatita este o boală care se poate lua prin transmitere sexuală sau prin sânge, în acest caz, însă, doar în cazul unor răni deschise care au intrat în contact cu sânge infestat. Cu toate acestea, tinerii continuă să propage informația. Nu se știe cine a făcut fotografia, dar se presupune că ar fi vorba tot despre un angajat.

Există și opinii conform cărora propagarea informațiilor, alături de acestă fotografie, este o răzbunare împotriva shaormeriei.

Vom reveni în momentul în care vor exista informații oficiale în acest caz.

 

 

Fotografia care circulă pe facebook. (Forma corectă este faceti-vă.)


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 4 ganduri despre “TÂRGOVIȘTE: Isterie pe facebook după ce o tânără și-a prins părul într-un utilaj, la o shaormerie

 • 8 martie 2019 at 6:23
  Permalink

  felicitari celui care a publicat imaginea pe internet. Accidentele de munca produse din cauza neregulilor din interiorul unei unitati nu trebuiesc ascunse. Acesti patroni pun in pericolr siguranta angajatilor dar si a clientilor. Sa fie sanctionati cum merita.

  Reply
 • 7 martie 2019 at 13:22
  Permalink

  locatie blestemata, alaturi de aceea a Maestro Targoviste.
  Va aparea in curand ras-plata pentru ceea ce patronii acestor doua locatii au facut.

  Reply
 • 28 decembrie 2018 at 17:46
  Permalink

  Nu citisem tot articolul,micro 6 ..

  Reply
 • 28 decembrie 2018 at 17:44
  Permalink

  In care dintre locațiile Regal s-a întâmplat accidentul?

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro