OPINIE: Nu puneți un fotbalist la zid pentru ceea ce face în viața personală! Să răspundă pe gazon!

sursa foto: Telekom Sport
Dâmbovițeanul Daniel Popa, fost jucător al Chindiei, este pus la zid de conducerea echipei Dinamo București, după ce aceștia pretind că joacă la aparatele slot din cazinouri sume mari de bani, fapt ce l-ar fi făcut să fie dator la mai mulți colegi și apropiați. Atacantul de 23 de ani ar putea ajunge la Chindia, dar transferul către echipa de unde a plecat a intrat în stand-by deoarece se așteaptă deciziile echipei bucureștene. Daniel ar fi explicat faptul că evoluțiile slabe se datorează datoriilor pe care le are, unele surse vorbind de aproximativ 6.000 de euro. Daniel este un băiat talentat, care mai are mult de jucat la cel mai înalt nivel. Sunt momente când derapezi, mai ales la o asemenea vârstă, când vrei să te bucuri din plin de viață! E o “escapadă” care poate fi remediată, datoria poate fi stinsă în 2-3 luni, având în vedere că acum câștigă 3.000 de euro lunar. Contează ce se întâmplă pe viitor! Nu e nici primul nici ultimul fotbalist care alunecă pe panta alcoolului, țigărilor, vieții de noapte… Au făcut-o mulți și mai celebri! Lăsați-l pe Daniel să vorbească pe gazon! Eventual pe cel de pe Eugen Popescu!
Bogdan Marius Gheorghe

ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “OPINIE: Nu puneți un fotbalist la zid pentru ceea ce face în viața personală! Să răspundă pe gazon!

 • 3 ianuarie 2019 at 22:22
  Permalink

  Mai bine stergi articolul asta de cacat.
  Urmaresc cu destul de multa atentie ce scrieti pe aici, dar articolul asta e absolut jenant.
  Dani Popa al vostru este unul dintre cei mai slabi atacanti pe care i-am vazut jucand in prima liga. Pe langa faptul ca e slab pe teren, se dovedeste a fi un mare prost si in afara lui.
  Asemenea derapaje nu exista la un club profesionist si aici ma refer la campionate din tarile civilizate. Se pare ca in Romanica se accepta orice…
  Sunt de acord cu un singur lucrul de mai sus : ” Lăsați-l pe Daniel să vorbească pe gazon! Eventual pe cel de pe Eugen Popescu ! ”
  Sa vorbeasca in liga a a doua, acolo unde isi are locul.
  Un articol fara rost despre un jucator petarda, fara viitor ! Pacat Gazeta Dambovitei !

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro