Covid-19: Trei medici târgovișteni vor participa la o „videoconferință școală”, cu specialiști din Shanghai

Trei medici ai Spitalului de Urgență Târgoviște vor lua parte, mâine, la o videoconferință susținută de specialiști chinezi pe subiectul Covid-19. Chinezii le vor spune participanților detalii din schema de tratament folosită împotriva coronavirusului.

Cu sprijinul Ambasadei Chinei, mâine la ora 13:00, prin asistența tehnică a Oficiului pentru Afaceri Externe și Comisia pentru Sănătate din Shanghai, va avea loc o video conferință susținută de 3 experți chinezi care vor împărtăși schema terapeutică și experiența lor de tratament împotriva COVID 19.

Reprezentanții Ambasadei ne-au solicitat să le indicăm medici din Dâmbovița care să participe la discuții, în cadrul acestei videoconferințe în care vor beneficia de un schimb de bune practice. Din partea spitalului Județean de Urgență Târgoviște va participa managerul unității și managerul medical și încă un doctor de la secția de Boli Infecțioase.

Eu cred că este o inițiativă benefică pentru că a comunica, a face un schimb de experiență cu cei care s-au confruntat cu acest flagel este foarte util.” a declarat Alexandru Oprea, președintele CJD.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro