Au început „Serbările Băilor Pucioasa”. Trei zile de muzică:Rock, Pop și Folclor

Au început „Serbările Băilor Pucioasa”. Trei zile de muzică Rock, Pop și Folclor.

Zilele orașului Pucioasa au devenit deja o tradiție si sunt organizate in fiecare an la sfârșitul lunii august. Timp de trei zile, 30 august-1 septembrie, locuitorii orașului dar și vizitatorii vor avea parte de un program artistic in care se vor remarca nume mari ale muzicii românești. Atât cei mici cât si adulții se vor putea bucura de spectacole de dansuri sportive, momente coregrafice, concursuri si vernisaje dar si de un targ tradițional.

Dacă pe timpul zilei distracția va fi la ea acasă, serile se vor încheia cu numeroase concerte de muzică ușoară si populară.

Festivitatea a fost deschisă astăzi, de la ora 17:30,de către primarul Orașului Pucioasa, Constantin Ana,și s-a ținut și o slujbă religioasă.

„Doamnelor și domnilor, nu vreau să vă plictisesc, suntem la un moment important, deschidem astăzi a XX-a ediție a „Serbărilor Băilor Pucioasa”.

Este o decizie pe care am luat-o destul de greu, și vreau să știți asta. Numai că în Pucioasa, lucrurile așa cum ar trebui să se întâmple, se schimbă. Proiectele noastre încep sa prindă contur, nevoile dumneavoastră încep sa fie satisfăcute, iar acest lucru ne-a făcut sa nu renunțăm la acest moment important. Moment care ne aduce aminte de cine suntem.”, a spus primarul Pucioasei.

În seara aceasta vor fi prezenți pe scena de la Pucioasa: Concert de muzică interbelică “BĂRBATUL INTERBELIC”

cântă Vlad MIRIȚĂ, la pian: Alexandru Burcă

Acorduri de muzică veche la Pucioasa, în cadrul proiectului “PUCIOASA MON AMOUR”

Ora 19:00 – SCENA din Parcul Central

Concert: ALEX & THE FAT PINGUINS, SCHIMBUL III, TIMPURI NOI, VUNK

Sâmbătă, 31 august veți putea PARTICIPA, de la ora 19:00, la concerte susținute de AMNA, MIRA, EL NINO ȘI VOLTAJ

Aici puteți vedea programul complet: Zilele Orașului Pucioasa se desfășoară între 30 august și 1 septembrie. Vezi programul complet!

 

 

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro