Alt test greu pentru Chindia la sfârșitul săptămânii! Lupii Galbeni vin la Târgoviște!

Chindia a început cu dreptul sezonul competițional din 2019, câștigând ambele partide, cu Aerostar Bacău (3-2) și FC Argeș Pitești (0-1), destul de greu, ce-i drept. Combatantele la titlu au învins la rândul lor, ținând cu dinții de un loc în vârful clasamentului. Liderul Sportul Snagov (52 de puncte) s-a impus cu Daco Getica (2-1) și la Constanța cu Farul (1-2). Academica Clinceni, ocupanta locului secund, cu 51 de puncte, a trecut de Farul Constanța (1-0) și Dacia Unirea Brăila (0-2). U Cluj, acum pe poziția 3, cu 50 de puncte acumulate, tot atâtea cât are și Chindia, a câștigat punctele puse în joc, cu Energeticianul (0-2) și Politehnica Timișoara (1-0). Ținând cont de pozițiile în clasament. Chindia nu scapă de „meciurile de foc”. Petrolul Ploiești vine la Târgoviște, apoi CS Mioveni se va dovedi un adversar incomod și greu de învins, așa cum a arătat în ultimele confruntări cu echipa noastră.

Duminică vin Lupii lângă Turnul Chindiei!

Băieții lui Viorel Moldovan vor disputa următoarea etapă din returul Ligii a 2-a, pe Eugen Popescu, duminică 10 martie, de la orele 15:00. Petrolul stă în „coasta” Chindiei, cu 49 de puncte în cont, unul mai puțin decât Chindia, care ocupă locul 4, cu 50 de puncte, 2 mai puțin decât liderul. Un derby al seriei, la capătul căruia sperăm să ne inpunem, având avantajul meciului acasă, unde anticipăm prezența a 4000 de spectatori, luând în calcul și moralul ploieștenilor, care au obținut doar un punct pe Ilie Oană, în partida cu Metaloglobus (locul 14), pe data de 3 martie. Să sperăm că rivalitatea nu va fi transmisă și în tribune. Galeria Petrolului a fost implicată în multe incidente de-a lungul timpului, în toate competițiile, chiar și meciuri amicale.

Pas cu pas, spre Liga 1!

Deși avem un început greu, trebuie să ne concentrăm pe fiecare meci în parte, să ne impunem de fiecare dată, urmând ca după meciul de la Mioveni, să avem o perioadă relativ mai relaxată, în care vom evolua contra unor echipe din jumătatea inferioară a clasamentului, Daco Getica, Farul Constanța și Dacia Unirea Brăila! Să nu uităm că fotbalul este imprevizibil! Hai Chindia! Hai Târgoviște!

Bogdan Marius Gheorghe

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Alt test greu pentru Chindia la sfârșitul săptămânii! Lupii Galbeni vin la Târgoviște!

  • 6 martie 2019 at 17:51
    Permalink

    Duminica va daramam turnul !

    Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro