Alexandru Oprea, înapoi pe drumul către președinția CJD. Care sunt etapele

Consilierul județean Alexandru Oprea a fost validat, astăzi, în cadrul Consiliului Executiv Județean al PSD Dâmbovița drept propunerea partidului pentru funcția de președinte al CJD. În aceeași ședință, CExJ a aprobat excluderea din partid a lui Daniel Comănescu, membru PSD și președinte al consliului.

Urmează depunerea deciziei de excludere la Prefectura Dâmbovița, care va lua act de încetarea de drept a mandatului consilierului județean ales pe listele PSD. După încetare, postul de președinte va fi vacantat automat. Urmează alegerea unui nou președinte într-o ședință ordinară. Se poate susține și varianta necesității imediate a alegerii unui președinte, într-o ședință extraordinară, având în vedere nevoia de a fi votat bugetul județului.

La acest moment, PSD are o majoritate lejeră în Consiliul Județean. Având în vedere faptul că în cazul votului de susținere pentru Oprea a existat un singur vot împotrivă, acesta nu ar trebui să aibă emoții pentru alegerea ca președinte.

Alexandru Oprea a mai fost președinte al CJD, în 2017. A fost suspendat din partid în urma unor neînțelegeri cu Adrian Țuțuianu. După decizia de suspendare și-a dat demisia de onoare din fruntea Consiliului Județean, rămânând consilier.

Nu mă întorc acolo cu gânduri de revanșă. Mă întorc dintr-o obligație asumată, de a continua proiectele pe care împreună cu colegii mei le-am adus în fața celor care, în 2016, ne-au votat.” a spus Oprea după votul de încredere din CExJ.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Alexandru Oprea, înapoi pe drumul către președinția CJD. Care sunt etapele

 • 10 februarie 2019 at 6:12
  Permalink

  vom comemora imediat 7 ani (să vezi paranghelie!) de împliniri mărețe cu “ciuma roție” cîrmaci
  o vidanje ne mai lipsește ca să intrăm și noi în rîndul lumii
  să nu creadă cineva că vom vedea mari investiții în județ oricît de inteligent (că-i doar “ofițer de intelligence”, nu securist, zice el) ar fi Oprea, viitorul preș al CJ
  sistemul instituit de infractorii de la centru este bullshit
  n-avem decît să ne resemnăm pînă la primele alegeri și să-i înjurăm (merge și cu acatiste) pe cei ce i-au adus la putere
  iar dacă ne-am mai deșteptat în ăști 7 ani, la alegerile ce vin CANCI vot PSD-ALDE-ProRo și nu în ultimul rînd PNL, care-i la fel de toxic dar ceva mai prost 🙁
  să mai căutăm, zic!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro