ortooxacell kiss2022.gif Flax

1000 de dansatori vin la Găești, pentru Festivalul Internațional de Dans Romanian Latin & All Dance Championship

Comunicat de presă

 

            Găeștenii sunt așteptați, la acest sfârșit de săptămână, la Festivalul Internațional de Dans Romanian Latin & All Dance Championship, care va avea loc la Sala de Sport de lângă Liceul ”Dr. C. Angelescu” din cartierul Vaideiasca.

Sâmbătă, de la ora 10.00 și duminică, de la ora 11.00, peste 1000 de concurenți din România, Italia, Ungaria, Polonia, Grecia și Bulgaria se vor întrece în cadrul unei competiții incendiare, pline de adrenalină și suspans. Concursul cuprinde 10 secțiuni: Street Dance, Dans Modern, Dans Tematic, Open Show, Salsa, Bachata, Acro Dance, Majorete, Folclor Stilizat/Tradițional, Caraibbean Show.

Competiția va fi arbitrată de arbitri ai Federației Internaționale de Dans: Morgado Caballero, Valbuena Pelaez, Hugo Antonio Cedeno Arteaga, Berardi Antonio, Berardi Jasmina, celebrul Wilmark Rizzo Hernandez și Ștefan Solomon.

Duminică, de la ora 10.30, în centrul orașului va avea loc o paradă inedită și spectaculoasă a concurenților, la care toți găeștenii sunt invitați să participe.

Evenimentul este organizat, din punct de vedere logistic, de Primăria și Consiliul Local Găești, Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu”, Școala de Dans Obba Dance, cu sprijinul sponsorilor Varuna Parc, Lumea Dulciurilor by Cat, SC COMPRESR SILVA SRL, Germanos Găești și SC Lazăr Med SRL.

 

Andreea Duță,

Director Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” Găești

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media