USR, replică pentru ALDE: “ALDE vrea doar să scape de factura guvernării”

 

Degeaba încearcă liderii ALDE să pozeze acum în reformatorii instituțiilor statului, în politicienii care pledează pentru un program de guvernare realist și o echipă guvernamentală restructurată pe criterii de competență. Degeaba invocă liderii ALDE noțiuni precum „asumare”, „obiective clare de guvernare”, „încrederea cetățenilor” și „decizii pertinente”. Realitatea ultimilor ani le este total potrivnică.

Călin Popescu Tăriceanu și colegii săi sunt cei care au cauționat, de doi ani și jumătate, îngroparea economică a României prin implementarea unui program de guvernare populist și nefundamentat.

Călin Popescu Tăriceanu și colegii săi au girat măsurile din OUG 114, ordonanță care i-a făcut pe administratorii de pensii Pilon II să se gândească la retragerea din România și a avut ca efect, până acum, creșterea de 353 de ori a importurilor de gaze.

Călin Popescu Tăriceanu și colegii săi sunt cei care au susținut distrugerea sistemului de Justiție și albirea dosarelor corupților, prin OUG 13, prin masacrarea legilor Justiției și prin sute de modificări nocive la Codurile penale.

Călin Popescu Tăriceanu însuși a profitat din plin de pârghiile puterii, atât prin ocuparea celei de-a doua funcții în stat, cât și prin blocarea dosarului penal în care era acuzat că a primit, indirect, o mită de 800.000 de dolari.

ALDE este în egală măsură răspunzătoare pentru guvernarea incompetentă și coruptă din ultimii doi ani și jumătate, iar românii nu pot fi păcăliți cu scenete ieftine și ultimatumuri golite de sens!

Parlamentarii USR vor vota împotriva oricărei încercări de credibilizare în Parlament a Guvernului PSD-ALDE. Uniunea Salvați România consideră că toți cei responsabili de dezastrul ultimilor doi ani și jumătate trebuie să plătească, iar frâiele țării trebuie preluate de oameni noi, oameni competenți și integri.

Biroul Comunicare USR Dâmbovița


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro