TÂRGOVIȘTE: O sală de sport de 900 mp va fi construită la Colegiul Național „Contantin Carabella”

Primăria Târgoviște finanțează din fonduri proprii construcția unei săli de sport pentru  Colegiul Național „Contantin Carabella”. Colegiul târgoviștean nu are o sală de sport construită după normele didactice, orele desfășurându-se într-o sală de clasă, amenajată de unitatea de învățământ. Sala de sport va avea 900 de metri pătrăți, iar estimările privind costurile se ridică la 2,6 milioane de lei. Lucrările ar urma să fie gata în vara anului viitor. Firma care execută proiectul este Potențial Cons.

Va fi o sală cu o suprafață desfășurată de aproximativ 900 de metri pătrați. De asemenea, un teren de sport unde va fi putea fi practicat volei, baschet, handbal. Vor exista de asemenea anexe, vor fi toate dotările necesare astfel încât elevii de la Colegiul Național „Constantin Carabella” să poată să desfășoare orele de sport în condiții foarte bune. De asemenea, sala de sport va putea să găzduiască și anumite competiții. Ca și valoare a contractului, discutăm de o finanțare asigurată de către Primăria Municipiului Târgoviște de 2,6 milioane lei, și mă refer la valoarea contractului de execuție. Durata de execuție totală este de un an și jumătate, astfel încât în vara anului viitor” a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

La Colegiul Național „Constantin Carabella” sunt înscriși  800 de elevi, repartizați în 28 de clase, 4 clase de gimnaziu și 24 de clase de liceu. Carabella este unul din colegiile de top ale municipiului.


Valeriana heidelbergcement
Iohanis
Paleologu
Paleologu

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro