TÂRGOVIȘTE: Festivalul Toamnei! Trei zile de muzică bună și răsfăț culinar

Parcul Mitropoliei din Târgoviște găzduiește, în acest weekend, Festivalul Toamnei, o manifestare la care vor fi prezenți producători locali, meșteșugari, dar și artiști.

În fiecare seară, de la ora 17:00, în Piața Mihai Viteazul vor avea loc concerte, cu acces gratuit. Vineri seară este dedicată folclorului românesc cu Ansamblul Chindia și Harmony Sound, sâmbătă, ritmurilor machedonești, cu Ionuț Bacale Band și Diana Bișinicu Band, iar duminică muzicii grecești, cu Acropolis Band și Ionuț Galani Band.

Târgoviștenii sunt invitați să se bucure și de  un adevărat răsfăț culinar. Pe lângă tradiționalele sărmăluțe, pastramă, bulz, must, murături și preparate pe grătar, toamna aceasta vor putea degusta și specialități din dovleac. Supă cremă de dovleac și dovleac copt sunt propunerile bucătarilor pentru acest sfârșit de săptămână.

Cum fructele sunt totuși vedetele sezonului , vor ajunge la sărbătoarea toamnei și… fructele de mare. O noutate în ceea ce privește manifestările de acest gen. Vor fi prezenți tinerii de la Taverna Târgoveților, cu specialități exotice  din fructe de mare pe care târgoviștenii le vor găsi, cu siguranță, delicioase.

Cu atâtea bunătăți culinare și produse tradiționale pe standuri, în acest sfârșit de săptămână, când și vremea va fi, conform meteorologilor, extrem de frumoasă pentru această perioadă, târgoviștenii sunt așteptați în Parcul Mitropoliei.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro