Fostul șef al „Doi și’un sfert” organiza reuniuni de consum de droguri în Dâmbovița, la Răcari

Distribuie:

Fostul șef al „Doi și’un sfert”, Gelu Oltean, a fost arestat preventiv, sub acuzația de complicitate la trafic de droguri de mare risc.

Gelu Oltean, concubina sa și un cetățean britanic au fost arestați pentru 30 de zile într-un dosar de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Brașov. Cei trei ar fi organizat diferite reuniuni pentru consum de droguri. „Aceștia organizau într-o casă din județul Dâmbovița reuniuni de consum de DMT (dimetyltriptamina), drog de mare risc ce contine Ayahuasca”, potrivit DIICOT Brașov.

Vanessa Youness este fondatoarea unei clinici de welleness unde Oltean ar fi organizat, împreună cu aceasta, ședințe de șamanism  unde foloseau un drog halucinogen. Cetățean britanic, Thomas Lishman,era șamanul clinicii care se află în satul Stănești, din orașul Răcari.

Pentru fiecare sesiune de consum de droguri în cadrul presupuselor tratamente sau „şedinţe de şamanism”, aceştia încasau 500 de euro de la fiecare persoană. La aceste întâlniri participau chiar şi câte 40 de persoane.

Drogul despre care este vorba în această speță se numește dimetiltriptamină și considerat cel mai puternic drog psihedelic. DMT, supranumit „molecula spiritului”, este substanţa pe care cercetătorii o studiază de 70 de ani, pentru a-i înţelege efectul. Drogul conţine Ayahuasca, un amestec șamanic folosit în anumite triburi amerindiene din Amazon şi nu numai.

Clinica YOUness – clinica cu circuit exclusivist din Răcari

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro