Conferință de presă a Chindiei! Cu toții dorim victoria în meciul cu Petrolul!

       Am  fost prezenți la conferința de presă, organizată de clubul Chindia, azi, de la orele 14:00. Subiectul a fost meciul cu Petrolul Ploiești, unul deosebit de important, având în vedere că vorbim de o contracandidată la promovare! Meciul din cadrul etapei 24 a Ligii a 2-a, este programat duminică 10 martie, de la orele 15:00, pe “bătrânul” Eugen Popescu.

         Încrezători înainte de dispută!

       Liviu Mihai și Mihai Leca, fotbaliștii Chindiei prezenți la conferință, au oferit declarații scurte, fiind motivați și încrezători în puterea echipei. “Din punctul meu de vedere este un meci ca toate celelalte, pentru că tot 3 puncte sunt puse în joc, și noi ne dorim enorm de mult să le obținem, aceste puncte. Trebuie să profităm de starea noastră de spirit, care este una excelentă în momentul de față, după două victorii consecutive. Suntem pe drumul cel bun și am mare încredere că duminică vom face un joc mare, să câștigăm această partidă și să obținem punctele“, a declarat Viorel Moldovan, antrenorul echipei noastre.

       Vreme excelentă și asistență numeroasă, accesul se va face pe invitații!

    Vremea se anunță foarte bună, cu o temperatură de 18 grade C și fără precipitații, fiind așteptat un public numeros, estimat la 4000-4500 de spectatori. Accesul se va face pe invitații, care vor fi disponibile la intrarea pe stadion, de la orele 13:00. Domnul Marcel Ghergu, președintele clubului, a afirmat faptul că va dispune de 4500 de astfel de tichete, care vor fi oferite gratuit, completând că va căuta variante și în cazul în care numărul spectatorilor va fi mai mare.

       Măsuri suplimentare de securitate!

     Având în vedere că “Lupii Galbeni”, galeria Petrolului, a fost implicată în multe incidente în trecut, măsurile de securitate vor fi sporite, pentru o desfășurare optimă a partidei, din acest punct de vedere. 250 de invitații sunt rezervate galeriei oaspeților, conform protocolului, putând fi suplimentate cu încă 50, în funcție de prezența acestora. Accesul “Lupilor” se va face pe poarta de pe Aleea Coconilor (intrarea secundară din parcul Chindia), în timp ce susținătorii echipei noastre vor dispune, ca de obicei, de intrările principale, unde vor întâlni 2-3 filtre de percheziții. Au fost luate și unele măsuri de interzicere a traficului auto în zonă.

       Să luăm cele 3 puncte!

     Chindia se află în acest moment la doar două puncte de lider, fiind situată pe locul 4, cu 50 de puncte acumulate! Vine după două victorii consecutive, cu un moral bun, cu avantajul că vor fi gazde! Petrolul e ocupanta locului 5, cu 49 de puncte în cont, un singur punct despărțind cele două echipe. Ploieștenii vin după o remiză acasă, 1-1 cu Metaloglobus. Hai Chindia! Hai Târgoviște!

Bogdan Marius Gheorghe


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro