Chindia l-a pierdut pe Neicuțescu, care s-a reîntors la Dinamo

 Dinamo a activat clauza în care poate suspenda împrumutul lui Neicuțescu la Chindia, fiind încă în perioada de transferuri.

Văzând evoluțiile bune ale tânărului atacant, echipa bucureșteană l-a “repatriat” pe Neicuțescu, marcatorul unui superb gol la Mediaș, trecându-și în cont și reușita din meciul cu CFR Cluj, fiind autorul a două din cele trei goluri marcate de Chindia în acest început de sezon competițional.

“#SfarsitDeCapitol Multumesc jucătorilor, antrenorilor, cat si fanilor pentru toata susținerea de care am avut parte in tot timpul petrecut la Targoviste. Un sfarsit de capitol frumos, cu bune si rele, in care am reușit să trăiesc probabil, cea mai frumoasă parte a carierei. Multumesc, Chindia !” – a postat acesta pe propria pagină. Plecarea lui Neicuțescu va slăbi și mai mult atacul Chindiei, care este destul de slab, din punct de vedere statistic. Să sperăm că Viorel Moldovan va găsi soluții optime pentru o ofensivă corespunzătoare a echipei noastre. Urmează meciul cu Academica Clinceni, programat mâine, de la ora 18:00, la Voluntari. Sperăm la un meci în care vom putea acumula puncte.

Hai Chindia!

BMG


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro