Viorica Dăncilă și Rovana Plumb, împreună, la Târgoviște

Distribuie:

Arhiepiscopia Târgoviștei a anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că atât premierul României, Viorica Dăncilă, cât și europarlamentarul Rovana Plumb, vor fi prezente la manifestările prilejuite de Sărbătoarea Sfântului Nifon, duminică, 11 august. La aceleași eveniment va lua parte și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

În ultimele zile au existat speculații diverse, în cheie politică, legate de  prezența sau absența celor două de la manifestări. Anumite “surse” sunt citate  vorbind despre o anumită răceală între președintele PSD, Viorica Dăncilă și reședintele PSD Dâmbovița, Rovana Plumb.

Totuși, până acum, nici una din evoluțiile politice și nu numai, de la nivel central nu confirmă o asemenea răceală, de la prezența Rovanei Plumb pe scena Congresului de alegere a președintelui PSD (alături de Dăncilă, Fifor și Ciolacu), la susținerea acesteia la nivelul BPN pentru cadidatura Vioricăi Dăncilă la președinția țării, până la prezența, împreună, la maniestările de la Târgoviște.  În plus, duminică nu sunt programate întâlniri politice, așa cum se specula, Viorica Dăncilă luând parte la manifestările religioase și la agapa tradițioanală de după slujbă, la care va fi prezentă și Rovana Plumb.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro