La ora 21.00, se închid secţiile de vot. Aflaţi aici ce se întâmplă cu alegătorii care se vor afla atunci în secţia de vot

Potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii BEJ, dacă la ora 21.00, când se închid secţiile de vot, vor mai fi alegători care aşteaptă să-şi exercite dreptul, indiferent de numărul acestora, ei vor fi opriţi în şcoala unde se află secţia de votare şi vor putea vota.

Read more

Budoiu: „Mai mulţi tineri cu tatuaje, care par interlopi, fac presiuni asupra alegătorilor”

Primarul oraşului Fieni, Adriean Budoiu, a sesizat poliţia oraşului cu privire la faptul că mai mulţi tineri cu tatuaje care, spune primarul, par a fi interlopi l-au însoţit pe candidatul USL, Gheorghe Secăreanu şi pe soţia acestuia, staţionaţi mai mult de o oră în curtea uneia dintre secţiile de votare.

Read more

La Titu, o secţie a fost închisă pentru că membrilor comisiei le era foame

Secţia de la Şcoala nr. 2 din Titu a fost închisă pt cateva zeci de minute pentru că membrilor comisiei le era foame. Aceştia au decis să întrerupă procesul de vot, care a fost reluat dupa ce reprezentanţii presei au sesizat faptul că, din punct de vedere legal, secţia nu poater fi închisă decât din motive întemeiate.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro