Viziunea PLUS pentru Municipiul Târgoviște

În conferința de astăzi, 10 octombrie, Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) și-a prezentat viziunea pentru dezvoltarea economică a Municipiului Târgoviște. Organizația PLUS este prezentă în Dâmbovița de doar 3 luni.

Partidul care se află in alianță cu USR nu are decât 7 structuri politice in județul nostru, 5 în Târgoviște și 2 în Moreni.

Președintele filialei Dâmbovița, Daniel Blaga, și-a început prezentarea printr-un citat al lui Heinrich Mann „Democrația este, în esența ei, o recunoaștere a faptului că noi, ca societate, suntem responsabili unul pentru celălalt”.

Acesta a expus un proiect care să poată ajuta viitorul socio-economic al Târgoviștei.

PLUS consideră că pentru a deveni un partener viabil la dezvoltarea societății, administrația publică trebuie să își îndeplinească obligațiile și să acorde sprijin sectorului privat prin infrastructură, educație de calitate, crearea condițiilor optime pentru o viață socială de calitate prin servicii optime de sănătate, asigurarea ordinii publice și să fie un arbitru imparțial prin organele de control din subordine.

Pentru dezvoltarea comunității economice locale, aceștia au considerat necesare : un plan de urbanism general, Hub Tehnologic, educație, digitalizare, turism si eficiență.

 

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro