Preşedintele CJD, Alexandru Oprea: Cel mai mare proiect de investiţii al CJD pe fonduri europene, DJ 711 – 720… a ajuns în SICAP

Cel mai mare proiect al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, pe fonduri europene, respectiv DJ 711- DJ 720, pe traseul limită judeţ Prahova – Moreni – Gura Ocniţei – Răzvad – Ulmi- Târgovişte – Comişani – Bucşani – Băleni – Dobra- Finta- Bilciureşti- Cojasca – Corneşti- Butimanu – Niculeşti – limită judeţ Ilfov… a ajuns în SICAP! Anunţul a fost făcut recent de preşedintele CJD, Alexandru Oprea care speră ca în cel mai scurt timp documentaţia să fie avizată, pentru a se putea da drumul şi la procedura de achiziţie a lucrărilor.  Proiectul a fost depus în cadrul POR 2014 – 2020, Axa prioritară 6 – Îmbunătăţirea infrastructurii rutiere de importanţă regională, Prioritatea de investiţii 6.1 – Stimularea mobilităţii regionale prin conectarea nodurilor secundare şi terţiare la infrastructura TEN – T, inclusiv a nodurilor multimodale.  

„Pe proiectele europene pe care le avem, discutăm de cele retrospective, ne preocupăm să creştem gradul de decontare.  În acest scop ducem situaţii de lucrări… şi pe proiectul de la Cândeşti şi pe proiectul de la Bezdead – Costişata. De asemenea, un lucru îmbucurător este că am trimis în SICAP ceea ce înseamnă cel mai mare proiect de investiţii al Consiliului Judeţean Dâmboviţa pe fonduri europene, este vorba de  DJ 711 – 720. Sper să nu avem atâtea respingeri, cum am avut pe covoare asfaltice, şi undeva poate chiar luna aceasta să putem să avem documentaţia avizată şi să dăm drumul la procedura de achiziţie a lucrărilor propriu-zise”, a punctat preşedintele CJD şi vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea… la ultima conferinţă de presă de la PSD Dâmboviţa, unde au fost abordate şi subiectele economice ale judeţului, pe lângă cele politice.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro