Boriga iese la rampă! Ce spune despre relația cu Cristian Stan și candidatura la primărie

Distribuie:

Gazeta Dâmboviței publica recent un material despre zvonurile lansate în mediul online legate de faptul că actualul primar Cristian Stan ar renunța la candidatură în favoarea fostului primar Gabriel Boriga, în prezent manager public al municipiului.  VEZI AICI Explicam atunci care sunt, în opinia noastră motivele pentru care Boriga nu ar acepta o asemenea rocadă. Astăzi, acesta a postat un mesaj pe pagina de facebook în care confirmă că nu are motive să candideze împotriva actualului primar.

Observ cu nedumerire entuziasmul catorva concetateni de a ma implica in diverse jocuri politice de (aproape) toate culorile si orientarile de pe esichierul politic dambovitean.

Dintr-o eventuala perspectiva personala ma simt flatat pentru ca numele meu prezinta inca interes in opinia diversilor autori de scenarii privind alegerile locale si le multumesc acestora pentru faptul ca ma afiseaza ca pe un potential candidat. Insa entuziasmul lor trebuie sa se opreasca aici.

Dupa cum toata lumea stie, iar pentru cei care inca nu o stiu o s-o repet , eu nu mai fac politica din anul 2013, din acel moment alegand calea unei cariere eminamente administrative. Incepand cu 1 septembrie 2019 sunt City Managerul Municipiului Targoviste, facand echipa administrativa cu Primarul ales in mod democratic de targovisteni in anul 2016, dl. Cristian Stan, dar si cu ceilalti colegi din Executiv: Viceprimari, Secretar General, directori de directii sau societati comerciale aflate in subordinea Consiliului Local. Impreuna formam o echipa matura, serioasa dar mai ales performanta pentru Targoviste . Rezultatele echipei conduse de primarul ales, Cristian Daniel Stan sunt evidente si nu cred ca este targovistean care sa nu le vada. Ca poate unii nu le recunosc sau nu vor deliberat sa le vada este o alta discutie si nu o sa o deschid acum. Nu este nici locul si nici momentul.

Asadar, pentru a pune capat speculatiilor si speculatorilor politici din Targoviste, va anunt OFICIAL că nu voi candida la alegerile locale din 2020 impotriva Primarului ales, Cristian Daniel Stan din cateva argumente simple:

  1. Nu ma simt atras de aceasta functie, ea fiind ocupata in acest moment de un om capabil, serios, muncitor si devotat acestei demnitati.
  2. Am ajuns la maturitatea necesara incat sa inteleg ca un oras precum Targovistea are nevoie in aceste vremuri de UNITATE, ECHIPA si CONTINUITATE. Stiu foarte bine ce inseamna sa incepi proiecte majore la nivelul unui municipiu, am fost primar sase ani si am inceput la randu-mi zeci de proiecte care apoi au fost continuate si duse la bun sfarsit de Cristi Stan si nu vad pentru ce motiv din lume sa scurcircuitezi o echipa care functioneaza spre binele majoritatii covarsitoare a targovistenilor.
  3. Nu imi doresc functia de Primar atata vreme cat aceasta este ocupata de Cristian Stan, un om pregatit pentru aceasta si cu rezultate mai mult decat notabile.
  4. Consider ca o lupta politica de acest nivel in anul 2020 va avea numai pierzatori. Ori, cine intra intr-o lupta doar pentru a distruge si nu a construi are o mare problema.
  5. Imi voi continua activitatea eminamente administrativa din postura de Administrator Public, ramanand in continuare acelasi om devotat si dedicat TUTUROR targovistenilor, indiferent de culoarea sau apartenenta politica, usa mea fiind deschisa acestora.
  6. Faptul ca Targovistea are in acest moment in echipa de conducere cei doi primari alesi care au castigat ultimele trei scrutinuri locale consecutive este, cred eu, un exemplu de cum lupta politica trebuie lasata in urma intereselor comunitatii iar targovistenii si interesul general trebuie sa primeze in fata unor interese personale.
  7. Da, sunt si voi ramane un om cu vederi de dreapta si consider ca prezenta unui neafiliat politic in cadrul Primariei nu poate decat sa constituie o reprezentare si mai buna a cetatenilor la nivelul Executivului local.” a scris Boriga.
Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro