Sărăcie! Un tânăr riscă puşcăria pentru şase kilograme de peşte

Duminică, 20 august a.c., o patrulă auto din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, aflată în misiune pe raza orașului Răcari, a depistat în zona lacului 2 Săbiești o persoană care pescuia în mod ilegal.

Jandarmii au intervenit pentru stoparea activității acesteia, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul în vârstă de 30 de ani a pescuit dintr-un lac proprieate privată (cresătorie unde pescuitul este interzis) aproximativ 6 kg de pește din specia crap folosind două undițe telescopice.

Cantitatea de pește care se afla la fața locului a fost predată pe bază de proces-verbal unui reprezentant al societății care administrează zona respectivă.

Jandarmii au întocmit celui în cauză actele de sesizare, în ceea ce priveşte săvârșirea faptei de “furt”, acestea fiind înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Sărăcie! Un tânăr riscă puşcăria pentru şase kilograme de peşte

  • 21 august 2017 at 20:01
    Permalink

    Proprietatea privata pare garantata de statul roman conform constitutiei, din pacate structurile aceluias stat nu prea au grija de proprietatile lui, adica ale noastre ale tuturor, instrainandu -le contra comisioane “pe persoana fizica” fara sa ne ceara voie. N-ar strica un sistem de “referendum on line” pentru instrainare “bunurilor strategice” apartinatoare intregului popor si fiecarui roman in parte.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro