Lucru românesc: ţevi de apă sparte, înfundate cu lemn în micro 6!

Sârma, cuiul şi craca de lemn rămân în topul materialelor de reparaţii folosite de români. Nu se dezmint nici târgoviştenii. Gazeta Dâmboviţei a primit din partea unui grup de locuitori ai Târgoviştei, din micro raoinul 6, o sesizare privitoare la modul rudimentar, în care spun ei că se lucrează la PIDU, în cartierul lor. Oamenii au trimis şi câteva filmuleţe care să le susţină sesizarea.

Conform locatarilor, o ţeavă de apă ar fi fost ruptă de un buldoexcavator, ceea ce a dus la pierderea unei cantităţi importante de apă. Se pare că muncitorii au reparat ţeavă, bătându-i un dop de lemn, cioplit la faţa locului. Locatarii s-au revoltat la auzul veştii că muncitorii urmau să acopere ruptura înfundată cu lemn, cu pământ. Oamenii nu ştiu ce fel de ţeavă este, dacă face partea din reţea, dacă apa care curgea era contorizată undeva şi mai ales cine suportă pierderile. De asemenea, cer ca reparaţia să se facă profesionist şi să nu fie lăsată cu dopul din lemn, care ar putea crea mari neplăceri în viitor. Zona va fi amenajată în cadrul PIDU, iar locatarii se tem că dacă ţeava va rămâne aşa, ar putea ceda, fiind nevoie de distrugerea amenajării pentru a putea fi reparată. Muncitorii au abandonat, peste week-end lucrarea, dând asigurări, la presiunea locatarilor, că luni va veni un specialist care va remedia defecţiunea.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”lQVz4q15FdM”]

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”7WwRtkkFuW0″]

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Lucru românesc: ţevi de apă sparte, înfundate cu lemn în micro 6!

  • 8 aprilie 2014 at 10:31
    Permalink

    firmele lui CUCU BAU.Demonstratie lucreaza prin tot orasul fara a avea inscriptionat nimic pe masini,veste,utilaje-HOTII-.Iti lovesc masina ,o zgarie,darama ,sparg, provoaca daune ,ei acum trage la raspundere .PE CINE DACA NU STII AI CUI SUNT,CINE LE DA VOIE SA LUCREZE IN HALUL ASTA?

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro