SURSE: Staicu nu pleacă din Companie. Face “încălzirea” pentru POS II Mediu

Foto arhivă din vremuri mai liniştitoare!

Dacă există un social democrat de neînlocuit, apoi acela este Dorin Staicu, fostul director general al Companiei de Apă. După ce a demisionat în urma scandalului în care conducerea Companiei a atras această entitate livrând apă cu dejecţii locuitorilor din Aninoasa, deşi analizele arătau că apa nu este potabilă, Staicu a rămas pe baricade la comanda Companiei din postura de membru al Consiliului de Administraţie. De curând, chiar preşedintele social democraţilor dâmboviţeni,  Adrian Ţuţuianu, pleda pentru Staicu care ar fi cel mai specialist dintre specialişti pe componenta de apă. Tot pentru Staicu pleda şi prefecul Victor Sanda, care după ce i-a cerut demisia s-a mai gândit un pic, replicând într-o emisiune TV: “Ce vreţi, să-l lăsăm şomer?“ (un şomer de lux având în vedere declaraţia de avere). De unde rezultă şi parfumul de adevăr al zvonului ce umblă prin secţiile locale ale Companiei de Apă: Staicu a fost reevaluat şi găsit corespunzător pe un post echivalent celui de director, acela de manager de proiect la POS II Mediu, dacă Compania va prinde proiectul (adică fix acolo unde interesul este maxim şi unde se vor învârtii banii adevăraţi.) Reţeta şomerilor de lux numiţi numiţi şefi doar atunci când si lor sunt la putere nu e nouă şi a fost folosită de toate partidele. Chiar şi în Companie mai există o asemenea situaţie, cea a managerului de proiect de la POS I Mediu, Petre Miriţă, adus de social democraţi de acasă, de la ferma de găini, şi pus manager peste o grămadă de bani. Miriţă este şi prieten cu prefectul Victor Sanda care vedem că are o aplecare deosebită spre a crea locuri de muncă… pentru unii şomeri.

Zvonul cu Staicu pus şef la POS II Mediu este cu atât mai credibil cu cât există o campaniei de imagine din partea PSD, condusă de preşedintele Adrian Ţuţuianu, conform căruia Staicu este singurul specialist adevărat pe care îl poate da judeţul. Deci, din tot poporul pesedist dâmboviţean, cel mai numeros la momentul actual, Staicu pare singurul care contează, deşi e greu de crezut că între social democraţi nu sunt şi alte persoane bine pregătite, cu mai puţine bube-n cap decât acest Staicu şi care nu ar aduce atâtea prejidicii de imagine partidului.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “SURSE: Staicu nu pleacă din Companie. Face “încălzirea” pentru POS II Mediu

 • 8 aprilie 2014 at 10:36
  Permalink

  Pai cum sa nu-l lase domnul SANDA in functie, cum mai pune mana pe contracte de apa si canalizare.Nu ale lui sunt contractele actuale la care se lucreaza porceste fara un control,fara consultanta care exista, dar nu trece pe la lucrari sa le inspecteze, de frica.

  Reply
 • 6 aprilie 2014 at 23:04
  Permalink

  Mirita Petre? O nulitate,care pana sa inteleaga mecanismul proiectelor europene,acestea se vor fi terminat. L-au luat,asa cum ati spus,de pe drum si l-au pus in fruntea,poate,a celui mai important compartiment din Companie,de unde trebuia sa gestioneze implementarea intregului proiect cu finantare europeana. Rezultatul? Zero,asa cum este si el,ba mai mult i-a incurcat si pe altii.
  Vedeti vreo asemanare cu modul de a numi conducerea Companiei?
  Baietii astia au avut misiunea sa rezolve o gramada de probleme pentru PSD. De prosti ce sunt,n-au facut nimic,pe niciun plan.

  Reply
 • 6 aprilie 2014 at 20:10
  Permalink

  Laudabila initiativa voastra gazetareasca de a lupta pentru a readuce o normalitate la Compania de apa.
  Din pacate,insa,sunt putine sanse sa se schimbe actuala conducere,pentru ca sunt putine sanse sa se schimbe majoritatea PSD-PC in consiliul de administratie. Poate doar numele.
  Si asta pentru ca in Consiliul local nu cred ca se va schimba actuala majoritate PSD-PC-PDL. Consilierii aia pedelisto-independenti s-au pus de mult in slujba pesedistilor din interese mai mult personale. Gabi stie!!!
  In ce-l priveste pe Staicu,si-a negociat impreuna cu Sanda si Tutuianu pozitia de sef UIP pentru POS I Mediu(macar asa sa-i mai rezolve ceva lui Victoras). Bine ca proiectu e pe final ,ca altfel cine stie ce inventii mai facea omul!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro