Visul iernii…Chindia lider peste cel puțin 8 echipe de tradiție din România!

Chindia Târgoviște a ajuns la a 6-a victorie consecutivă și este situată pe locul 2 al Ligii a 2-a, cu 29 de puncte acumulate în 13 meciuri! Târgoviștenii au avut un început bun în ligă, cu 3 victorii, urmat de o perioadă cu două remize și două înfrângeri, meciul cu Daco Getica (2:2) din data de 15 septembrie fiind și momentul în care echipa a revenit, dezlănțuidu-se o săptămână mai târziu, cu Farul Constanța (5-1) pe Eugen Popescu!

Șansa de a deveni lider!

În această duminică, pe 28 octombrie, Chindia poate deveni noul lider al Ligii a 2-a, dacă vor invinge pe Sportul Snagov în meciul programat de la orele 12:00 pe bătrânul stadion Eugen Popescu! Snagov are doar un punct peste Chindia și va avea viață grea la Târgoviște, după doza foarte bună de moral pe care o au târgoviștenii, care au câștigat pe bandă rulantă!

Viorel Moldovan demonstrează că merită să conducă această echipă!

Antrenorul nostru a demonstrat că poate pune echipa pe picioare și a avut rezultate foarte bune în cursa pentru promovarea în prima ligă, obiectiv oficial al Chindiei! Avem încredere că va găsi cea mai bună formulă pentru derby-ul cu Snagov! Vreme excelentă, zi și oră accesibilă! În ziua meciului vremea va fi excelentă! Vor fi 25 de grade, o temperatură ridicată pentru această perioadă, făra a exista șanse de precipitații! Ne așteptăm ca cel puțin 4000 de apectatori să fie prezenți la meci! Duminică e ziua cea mare!

Hai Chindia! Hai Târgoviște!


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro