USR Dâmbovița: “Diaspora știe cum este în democrațiile autentice”

USR Dâmbovița răspunde într-un comunicat de presă acuzațiilor liderului PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care a afirmat că protestul din 10 august ar fi fost organizat de USR ȘI PNL: “partidele politice din Opoziţie şi în special PNL şi USR sunt organizatorii adevăraţi ai acestor proteste şi cei care mobilizează oamenii” afirmând și că primarii liberali din județ s-au ocupat de mobilizare.

Cică protestul Diasporei din Piața Victoriei a fost manevrat politic de partidele din opoziție!

La această concluzie ar fi ajuns senatorul Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PSD și președinte PSD Dâmbovița, care a făcut această declarație presei locale dâmbovițene.

Și încă una: a declarat că adevărații organizatori ai acestui miting sunt PNL și USR și nu românii din străinătate, după ce ar fi văzut „mobilizarea” PNL din spațiul virtual. Domnul senator a criticat PNL că ar fi pus la dispoziție mijloace de transport pentru deplasarea la mitingul de la București, din Piața Victoriei.

Întrebăm și noi ca tot omul: ce treabă au structura centrală a USR si filiala USR Dâmbovița cu informațiile “capturate” de PSD din spațiul virtual, privind implicarea PNL în deplasări auto spre București?

Nu are nicio treabă!

Se înșală și cei care cred că liderii USR, ca parte a opoziției, se comportă ca niște „păpușari” ce trag sforile din culise și se folosesc de „actori”, de data aceasta din Diaspora, pentru a-și atinge interesele politice.
Chiar așa să fie?

Afirmăm cu toată răspunderea că Diaspora atât de persiflată de PSD, știe cum este în democrațiile autentice în care a fost nevoită să plece și nu poate/nu suportă să fie manevrată.” a precizat USR Dâmbovița.

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “USR Dâmbovița: “Diaspora știe cum este în democrațiile autentice”

  • 17 august 2018 at 5:28
    Permalink

    o comunitate de ~72% rurală, subnutrită politic și învățată să stea cu mîna întinsă la “tătuc”, poți s-o manevrezi cum vrei
    stupid people! 🙁

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro