TÂRGOVIȘTE: Poliția Locală închide mesageria paginii de FB din cauza “mesajelor inadecvate”

Poliția Locală Târgoviște a anunțat că  închide mesageria paginii de facebook. Târgoviștenii pot sesiza instituția la telefon sau prin email. Mesageria a fost oprită din cauza numărului mare de mesaje inadecvate, se arată într-o informare a poliției locale.

Având în vedere numărul mare de sesizări primite pe pagina de Facebook (Poliția Locală Târgoviște) a instituției noastre, dar și prin poșta electronică, vă solicităm, în cazul unor reclamații ce necesită intervenția imediată, să apelați Dispeceratul Poliției Locale – 0245/921 și 0785 212 904.

Vă informăm totodată, că începând de astăzi, mesageria paginii de Facebook va fi închisă din cauza multitudinii de mesaje inadecvate primite la diverse ore din zi și din noapte, iar pentru a sesiza abateri de la încălcarea normelor, târgoviștenii sunt rugați să apeleze numerele de telefon mai sus menționate.

Poliția Locală Târgoviște își desfășoară activitatea pentru și în interesul târgoviștenilor, acționând cu promptitudine pentru soluționarea eficientă și rapidă a sesizărilor primite.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro