Sindicatul Valahia va avea o întâlnire la Ministerul Economiei pe subiectul COS Târgoviște

Sindicatul Valahia Târgoviște mută acțiunile în capitală. Pe 6 martie, reprezentanții sindicatului vor merge la Ministerul Economiei pentru  discuții cu reprezentanții guvernului.  Delegația Sindicatului Valahia va fi însoțită și de președintele CNS Cartel ALFA – Bogdan Iuliu Hossu, dar și parlamentari de Dâmbovița.

Vom cere grăbirea inițiativelor legislative și le vom reaminti guvernanților:  Cum a fost diminuata valoarea unei acțiuni de 2500 de ori, înainte de intrarea în insolventa; În ce condiții a ajuns ,, creditor majoritar ” furnizorul de fier vechi; Cat a pierdut și cât urmează sa piardă statul roman, în urma declanșării insolventei la toate activele grupului Mechel; Cum este posibila lipsa programul lui de reorganizare la 5 ani de la declanșarea procedurii insolventei la COS Targoviste, datorita legilor din Romania; Cate secții au fost demolate și topite etc”. a declarat Nicolae Dragodănescu, liderul sindicaliștilor de al Valahia. 

Sindicaliștii spun și că nu sunt mirați de atitudinea conducerii COS pe marginea întrebării forlumate de deputatul Cezar Preda care a  primit un răspuns sfidător. Mai spus, spune Dragodănescu, sindicatului nu i s-a permis niciodată să verifice condițiile de muncă ale salariaților:  “Modul ,, obraznic ” in care conducerea COS Târgoviște s-a adresat deputatului Cezar Preda , nu ne surprinde . Cu un dispreț mult mai mare este tratat, de conducerea COS Târgoviște , lucrătorul român din combinat!  Referitor la cererea domnului deputat, de a efectua o vizita în combinat,…domnul deputat ar tebuie sa stie ca noua nu ni s-a permis sa verificam nici măcar condițiile de munca ale lucratorilor, si ni se refuza permanent acordarea spațiului necesar funcționarii….  Avem speranta ca, înainte se a celebra 100 de ani de ,, Românie Mare “, acest combinat va redeveni al romanilor și domnia legii va ajunge și în COS Târgoviște“.

Ultima acțiune a sindicatului a fost sabotată de patronatul rus al combinatului care a blocat spațiul de desfășurare cu mașini de mare tonaj.

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro