Agenda parlamentară: Cezar Preda (PNL) se va adresa Ambasadei Rusiei, în urma unui gest sfidător al oficialilor COS Târgoviște

Deputatul liberal Cezar Preda a anunțat într-o conferință de presă că se va adresa cu o scrisoare Ambasadei Rusiei în România, după un răspuns sfidător pe care l-a primit de la conducerea Combinatului de Otețuri Speciale. Deputatul adresase câteva întrebări în contextului ultimului protest al Sindicatului Vahahia. Deși exista autorizație emisă de primăria Târgoviște pentru a manifesa în fața societății, patronatul rus a umplut spațiul cu mașini de mare tonaj pentru a ține sindicaliștii deoparte.

Cezar Preda a formulat a întrebare societății, demers care a deranjat conducerea.  A fost formulat un răspuns în care, printre altele, rușii spun că toate secțiile funcționează la capacitate, cu excepția a două dintre ele care au fost desființate și că acest gen de întrebări falimentează societatea: „Cu atitudini ca cea pe care ați abordat-o dumneavoastră este foarte ușor să se falimenteze societatea” se  afirmă în scrisoarea conducerii COST.

„Am primit un răspuns semnat chiar de admnistrator. Sunt convins că domnia sa neștiind bine românește nu a citit-o, pentru că dacă o citea vă asigur că nu o semna. Adresa este în termeni exact de Dâmbovița, cu ironii și jigniri. (…) Sunt ferm convins că cei care au făcut scrisoare sunt români, sunt dâmbovițeni. Sunt oameni care „iubesc” foarte mult acest oraș și acest județ. De aia nu mai pot ei! Au scris-o fără jenă.”… De fapt, i-a deranjat foarte tare chestiunea cu primarul ( într-o conferință anterioare Preda îl criticase pe edilul Târgoviștei pentru că nu a intervenit pentru ca sindicaliștii să poată protesta pe spațiul pe care le fusese emisă autorizația ) și de fapt în scrisoare spun că terenul acesta este al lor și că primarul a dat autorizație pe terenul lor. E treaba mea? Dacă Preda vine la cabinet și primește o sesizare că 300 de oameni au vrut să protesteze într-un loc în care primaria a spus că „acesta e locul”, e vina lui Preda sau a muncitorilor? Nu. E vina primarului și al lor (n.r. a patronatului COS). (…) O să mă adresez și Ambasadei Rusiei de  la București și o să-l întreb pe domnul ambasador dacă aceasta este motoda de comunicare între un parlamentar al Româiei și un investitor. ” a precizat Cezar Preda.


Spațiul autorizat pentru protest, blocat de către patronatul rus de la COS Targoviste.

 

 

 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca