Săptămâna trecută ISU Dâmbovița a intervenit la 38 de evenimente și 189 de cazuri medicale

In perioada 11 – 17 mai 2020, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 38 evenimente: 5 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti etc.), 10 incendii de vegetație, 11 acţiuni pentru asigurare zonă, 8 acţiuni pentru asistenţă personae, o misiune pirotehnică şi 3 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (o degajare elemente de construcție instabile, o deblocare de ușă și o salvare de animal). Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 189 cazuri medicale.
Având în vedere situația actuală, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului COVID-19, personalul Inspecţiei de Prevenire nu a desfăşurat controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ. Personalul compartimentului avizare-autorizare a efectuat 4 controale de autorizare, eliberând autorizații de securitate la incendiu pentru o clădire de comerț și 3 unități de învățământ. Au fost emise 4 avize de securitate la incendiu pentru: două clădiri de producție, o clădire unitate de învățământ și o instalație de stingere a incendiilor la platforme şi parcuri industriale.
În această perioadă, ISU ”Basarab I” Dâmbovița a executat misiuni pentru: transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru izolare/carantină, transportul persoanelor suspectate/confirmate a fi infectate cu COVID-19 la unități spitalicești, pentru spijinul DSP Dâmbovița în desfășurarea acțiunilor specifice, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și personalui care a participat la misiunile de transport.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro