Prognoza meteo pentru acest weekend! Temperaturile se apropie de limita gerului

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
18.01.2020 ORA 08 – 19.01.2020 ORA 08
În zonele joase de relief nebulozitatea joasă și ceața local vor persista, izolat și trecător va burnița sau va fulgui și vor fi depuneri înghețate, chiciură și posibil polei. La deal cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 6 grade, ușor mai scăzute în zonele cu ceață persistentă, dar și mai ridicate la deal; minimele se vor situa între -8 și -1 grad.
LA MUNTE
Valorile de temperatură se vor menține mai ridicate decât cele înregistrate în mod obișnuit în a doua jumătate a lunii ianuarie. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, pe văi și în depresiuni se va forma ceață și vor fi condiții pentru depuneri înghețate (chiciură sau ghețuș).

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
19.01.2020 ORA 08 – 20.01.2020 ORA 08
În zonele joase de relief vremea va rămâne închisă, se va semnala ceață, local asociată cu depuneri de chiciură, iar pe spații mici va burnița sau va fulgui. Vor fi condiții de polei. La deal cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 6 grade, iar cele minime între -7 și -2 grade.

LA MUNTE
Valorile de temperatură vor fi în scădere față de intervalul precedent, vremea devenind pe arii retsrânse geroasă noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Pe văi și în depresiuni se va semnala ceață și vor fi condiții pentru depuneri înghețate și ghețuș.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro