Oprea și Vladu deschid un nou capitol în PMP Dâmbovița

PMP Dâmbovița a depus, ieri, lista de candidați pentru alegerile parlamentare programate în luna decembrie. Pentru parlament, PMP-ul local a făcut schimbări surprinzătoare: reactivarea politică a fostului deputat Iulian Vladu și cooptarea fostului președinte CJD, Alexandru Oprea, care a renunțat la PSD pentru partidul lui Băsescu.

Cu cei doi PMP urmărește un rezultat net superior celui de a locale, când la PMP Dâmbovița a fost impus ca președinte și candidat pentru Consiliul Județean, Robert Turcescu. Acesta a fost obligat să demisioneze, după ce partidul a obținut aproximativ 6000 de voturi, ratând pragul electoral pentru CJD.

Cu Oprea și Vladu, PMP ar trebui să dubleze numărul de voturi obținut de organizație în urmă cu o lună.

,,Pe liste sunt oameni cu o pregătire profesională foarte bună, oameni care cunosc problemele judeţului. Nu veţi găsi pe aceste liste oameni din alte judeţe care vin să-şi ia mandatul de parlamentar, să plece cu el la Bucureşti şi efectiv să uite de judeţul Dâmboviţa… Lista la Senat este deschisă de d-ul Alexandru Oprea, iar la Camera Deputaţilor de subsemnatul (n.n. Iulian Vladu). Mergem în Parlament cu gândul şi dorinţa de a finaliza proiectele pe care le-am iniţiat şi care astăzi sunt blocate de actualii  oameni politici, pentru a iniţia alte proiecte pentru dezvoltarea judeţului Dâmboviţa, pentru a crea un cadru legislativ corect pentru cetăţeni… Aş face o afirmaţie… sunt unul dintre parlamentarii care a susţinut reducerea numărului de parlamentari la 300 şi m-am opus pensiilor speciale. Merg în Parlament cu convingerea că PMP va reveni o forţă puternică”, a declarat, ieri, la depunerea candidaturilor, Iulian Vladu.

Lista PMP pentru Camera deputaților este următoare: Iulian Vladu, Elena – Cristina Stroe, Claudiu George Petre, Florică Simion, Șăulean David, Elena – Cristina Stroe, Valentin – Constantin Dumitru, Alberta – Mihaela Calotă

,,Este un moment important pentru Partidul Mişcarea Populară. Aşa cum puteţi observa cred că avem o listă echilibrată, de oameni din diverse domenii de activitate, avem convingerea că politica este făcută de oameni şi trebuie făcută pentru oameni, nu trebuie făcută doar de către partidele politice. Partidul Mişcarea Populară cred că prezintă pe lista de candidaţi atât pentru Camera Deputaţilor, cât şi pentru Senatul României numai oameni de-ai locului. Ne propunem să mişcăm acest judeţ cu oameni de-ai locului… Toţi suntem trecători prin aceste funcţii şi nu candidăm din dorinţa de a obţine un mandat de parlamentar, aşa cum din păcate se regăsesc pe listele multora dintre competitorii electorali, iau mandatul, pleacă la Bucureşti şi 4 ani de zile dâmboviţenii nu mai aud de ei sau nu mai sunt preocupaţi de problemele judeţului Dâmboviţa. Cred că Dâmboviţa merită mai mult, cred că Dâmboviţa merită să aibă oameni de-ai locului care să-i reprezinte cu cinste în Parlamentul României şi care să aducă proiecte importante de dezvoltare pentru judeţul Dâmboviţa şi pentru dâmboviţeni. Cu această speranţă plecăm în această bătălie electorală. Sper să avem un rezultat bun pentru PMP şi fac apel la dâmboviţeni să aibă încredere în noi.”, a declarat Alexandru Oprea, proaspăt alăturat echipei PMP. Oprea mai primise oferte de la partidul lui Băsescu și în trecut.

Lista candidaților PMP Dâmbovița pentru Senat este formată din: Alexandru Oprea, Liliana Nițu, Niculae Vlădescu, Ion Nistor, Florin Grigorescu

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro