METEO: De luni, revin ploile. Sunt posibile averse în cantități însemnate

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
11.03.2019 ORA
08 – 12.03.2019 ORA 08
Deși în scădere față de ziua anterioară, valorile termice vor continua să se situeze cu mult peste cele climatologic specifice datei. Cerul va avea înnorări mai accentuate în a doua parte a intervalului când pe arii extinse temporar va ploua. Ploile vor avea mai ales caracter de aversă, iar pe arii restrânse se vor înregistra cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări temporare în special noaptea cu precădere în jumătatea de est a regiunii. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 19 grade, iar cele minime între 3 și 8 grade.
LA MUNTE
Deși în scădere față de ziua anterioară, valorile termice se vor situa în jurul celor normale. Cerul va avea înnorări, iar temporar noaptea se vor semnala precipitații mixte, în timp ce pe creste vor predomina ninsorile. Cantitățile de apă vor fi pe arii relativ restrânse mai însemnate. Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari pe creste.

* Informațiile despre vreme vă sunt prezentate de către Gazeta Dâmboviței, zilnic, pe baza unui contract încheiat cu  ANM, Serviciul Meteo Pitești.

Valeriana

PNL AldeGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro