Federația Română de Fotbal va susține o videoconferință cu toți președinții de asociații județene

Ne confruntăm cu o situație extrem de neobișnuită și pe plan sportiv. Pe lângă primele eșaloane fotbalistice avem și fotbalul de județ, unde foarte multe echipe așteaptă informații cu privire la data de reluare a competițiilor și la modul în care vor evolua acestea. În acest moment totul e incert, indiferent de ligă.

Din informațiile pe care le avem, FRF va organiza joi, 07 mai, o videoconferință, la care vor participa toți președinții asociațiilor județene. Cu siguranță atunci vom avea mai multe detalii, ținând cont că o săptămână mai târziu este anunțat sfârșitul stării de urgență.

Una din variante va consta în disputarea unui număr limitat de meciuri, cu sisteme play-off și playout. Se va interzice accesul spectatorilor sau va fi limitat, astfel încât să se respecte măsurile de distanțare socială. Există și un scenariu mai sumbru, în care nu se vor mai disputa meciuri până la sfârșitul acestui sezon competițional, promovatele și retrogradatele să se decidă în funcție de meciurile disputate, sau chiar “înghețarea” acestei ediții de campionat.

Să sperăm că se vor lua cele mai pertinente decizii. Să ne vedem cu bine pe terenurile de fotbal. Revenim.

BMG


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro