După isterie, vești bune! Corneliu Ștefan a verificat informația cu DN 71. Ce a transmis CNAIR

Distribuie:

După câteva zile de ușoară isterie pe subietul DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia și o petiție în care li se cereau dâmbovițenilor să semneze pentru reunerea proiecului in SEAP, deputatul Corneliu Șefan a anunțat pe facebook că a fost la CNAIR și a verificat motivul eliminării din sistemul de achiziții. Sunt depuse 350 de clarificări solicitate Companiei Naţionale de către firmele înscrise la licitaţie, acesta fiind motivul scoaterii temporare din sistem.

Astăzi, în calitate de parlamentar ales al dâmboviţenilor, am mers la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere tocmai pentru a afla ce se întâmplă şi pentru a solicita factorilor de decizie implicarea şi repunerea în drepturi a acestei investiţii vitale pentru #Dâmboviţa.

Pot spune că am veşti bune pentru dâmboviţeni!

Conducerea CNAIR m-a asigurat că proiectul nu este pierdut. Merge înainte. Decizia de suspendare din procedura de achiziție publica a intervenit ca urmare a celor 350 de clarificări solicitate Companiei Naţionale de către firmele înscrise la licitaţie. După rezolvarea acestei siuaţii va continua procedura de achiziţie.” a scris Corneliu Ștefan.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro