Dorința ALDE Dâmbovița pentru 2019! Locul II la nivel județean

Distribuie:

ALDE vrea să se impună în politica locală şi să devină a doua forţă politică din judeţul Dâmboviţa, după PSD! Pentru a atinge acest deziderat, ALDE Dâmboviţa trebuie să-i detroneze pe cei de la PNL, pentru că liberalii ocupă momentan poziţia mult râvnită de cei de la ALDE. Oricum „degringolada” din PNL şi scandalul actual din PSD Dâmboviţa îi avantajează pe cei de la ALDE, care şi-au propus să joace un rol important pe scena politică dâmboviţeană în perioada următoare.

2018 a fost un an uşor mai ales din perspectiva a ceea ce urmează, şi mă refer la cei doi ani cu alegeri, din 6 în 6 luni, care mai de care mai intense şi ştiţi şi dumneavoastră ce se întâmplă în acel tumult al campaniilor. Pentru noi, ALDE Dâmboviţa, 2018 a fost încă un an de consolidare a filialei judeţene, de construcţie de noi organizaţii locale, am trecut şi printr-o conferinţă judeţeană. Suntem, să zic aşa, în legalitate. Construim în continuare, am devenit o filială puternică, un partid atractiv şi asta am resimţit-o în ultimul an. Mulţumesc degringoladei de care dă dovadă PNL şi, de ce nu, PSD, şi mă refer la ceea ce se întâmplă acolo, pentru că ne creează nouă un culoar, nouă ca şi echipă, şi recunosc public că în acest context ne simţim obligaţi să avem performanţă. Deci activitatea noastră a fost bună, vin lângă noi oameni noi, cu potenţial, cu idei… Avem discuţii cu mulţi oameni care sunt din afara politicii, dar şi cu oameni care sunt nemulţumiţi de partidele din care au făcut parte. Avem şanse mari ca noi să devenim al 2-lea partid la nivel judeţean, iar unii declară că şi la nivel naţional. Eu lupt ca ALDE să devină a 2 – a forţă politică  din judeţul Dâmboviţa. Lângă mine se află foarte mulţi oameni tineri, dar şi oameni cu experienţă politică de netăgăduit, aşa că îmbinăm tot ce avem mai bun”, a declarat recent preşedintele ALDE Dâmboviţa, Petre Ionel.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Dorința ALDE Dâmbovița pentru 2019! Locul II la nivel județean

  • 31 decembrie 2018 at 10:54
    Permalink

    Locul 2 ?! Asta daca PSD se divizeaza si una din jumatati cu alegatori cu tot trece la ALDE si in situatia asta… poate ALDE sa fie pe locul doi.. dupa PNL. Ce este alde asta de fapt? La nivel national o disidenta liberala dornica de mentinere a USL-ului ..deci o “contradictie” ideologica… cu beneficii materiale pentru alde tradariceanu! Ce este la nivel judetean ? O echipa impanata cu “fosti” aliniati cuminti in spatele liderului in asteptarea unor frimituri de la “puternicii” zilei. Ce este la nivel local? Un consilier municipal, fost presedinte al Romaniei Mari de Dambovita, fost PSD-ist fost… doritor de PNL dar al carui “trecut” nu i-a permis accesul… deci un “navetist” in cautarea de sinecuri si proiecte platite din bani publici. Cam asta despre ALDE si dorinta SF a domnului Petre Ionel.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro