Consilierii locali municipali PNL au depus rapoartele de activitate la partid

Consilierii locali din CLM Târgovişte şi-au prezentat deja rapoartele de activitate pe anul 2018, cu excepţia a doi aleşi locali care au mai cerut o păsuire de câteva zile.

După un studiu sumar al declaraţiilor, concluzia trasă de președintele PNL Târgoviște Aurelian Cotinescu este că se poate face mult mai mult pentru târgovişteni și că PNL  Târgovişte se va implica mai mult.

Doi consilieri m-au rugat să mai aștept până la 1 ianuarie, nu dau numele persoanelor, nu vreau să stricăm sărbătorile… Au venit la întâlnire, iar în ianuarie o să vă prezint situația la zi. Din ce am primit până acum am tras concluzia că este loc de mai bine, că se poate face mult mai mult și vom avea grijă să facem mult mai mult. O să vedeți, în anul următor fiecare consilier va veni cu o propunere în Consiliul Local, cu un proiect propriu… Ne propunem ca fiecare proiect să fie în beneficiul dezvoltării orașului, pentru că suntem târgovișteni și trebuie să ajungem să dezvoltăm, într-adevăr, acest oraș. Din punctul meu de vedere, faptul că s-a ajuns la o uniune, la o armonie în echipa noastră, eu cred că este un pas, și un pas decisiv. Puțini se așteptau să reușim să armonizăm lucrurile cu consilierii și mai ales puțini se așteptau ca ei să aibă o poziție unitară în privința votului din Consiliul Local. Am arătat că putem, am deranjat foarte mult pe unii, dar consider că suntem pe drumul cel bun. De aceea am acceptat să mai prelungim puțin termenul, s-au invocat niște motive personale referitoare la munca pe care o au de făcut la final de an și așa mai departe… Am acceptat această amânare”, a declarat, astăzi, Aurelian Cotinescu, preşedintele PNL Târgovişte.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro