Prețul apei nu va crește în 2019. Apa de Dâmbovița nu mai e printre cele mai scumpe din țară

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa SA încheie anul 2018 cu un profit brut generos, dar şi fără datorii către furnizori, susține Adrian Dumitru, director general. Însă nu se poate spune acelaşi lucru şi despre unii clienţi ai societăţii, persoane fizice şi persoane juridice.

SC Compania de Apă Dâmboviţa SA termină anul 2018 cu un profit brut de 3.500.000 de lei, nu are datorii către bugetul de stat, toate ratele către BERD sunt plătite la zi, nu are datorii către niciun furnizor, conform contractului de furnizare, toate salariile sunt la zi, inclusiv tichete de masă, prime de vacanţă, etc. Am avut Curtea de Conturi în control, până pe data de 14 decembrie 2018, şi pot să spun că nu au fost constatate probleme majore. S-a încheiat Procesul – Verbal şi nu există  nicio problemă la Compania de Apă”, a precizat directorul Companiei de Apă,  Adrian Dumitru.

Acesta a vorbit şi despre preţul pentru apă și canal, care se pare că nu va mai creşte în 2019. „Acum un an am avut o conferinţă de presă în care eu am afirmat că Compania de Apă este pe locul 3 la nivel naţional la preţul apei. Astăzi, 27 decembrie 2018, Compania de Apă este pe locul 17, la nivel naţional, în urma studiului făcut de către Asociaţia Română a Apei. Preţul apei este de 3,81 lei, fără TVA, iar preţul la canalizare este de 3,52 lei fără TVA. Avem sume de recuperat atât de la persoane fizice cât şi de la persoane juridice. O sumă importantă trebuie s-o recuperăm de la COS Târgovişte, unde creanţa este undeva la 3.200.000 lei. Ne-am înscris la masa credală, dar, după părerea mea, până ajungem noi să ne dea ceva bani este drum lung, pentru că sunt alţii care au sume foarte mari, cum sunt Finanţele, şi nu numai”, a subliniat Adrian Dumitru, managerul Companiei de Apă Târgovişte  Dâmboviţa SA.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Prețul apei nu va crește în 2019. Apa de Dâmbovița nu mai e printre cele mai scumpe din țară

  • 28 decembrie 2018 at 16:49
    Permalink

    Poate ar trebui să și investească, acum că au profit. Cum ar fi dacă am putea plăti online facturile ?

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro