Dâmbovițeanca Marlena Zagoni, antrenor emerit de canotaj, premiată pentru excelență

Marlena Zagoni (Predescu înainte de căsătorie) a fost componentă a loturilor feminine de canotaj ale României peste opt ani. A participat la doua ediții ale JO și cinci ale CM si la numeroase regate internaționale. A activat ca sportivă la cluburile bucureștene Nautic Universitar, Dinamo și Steaua. A făcut parte din echipajul feminin de patru rame cu cârmaci (4+1) al României care, în 1974, a cucerit medalia de bronz la prima ediție a CM organizata pentru probele feminine.

Din 1998, a activat ca profesor – antrenor de canotaj la CSS nr. 3 Steaua București dedicându-se cu prioritate activităților de selecție, pregătire și promovare a tinerilor de perspectivă. A primit titlurile de Maestru al Sportului, Maestru Emerit al Sportului și Antrenor Emerit. I-a fost conferit Ordinul Meritul Sportiv clasa a III-a.

Marlena Zagoni  este născută în Dâmbovița și a copilărit la Suța Olteni.

În 2018, a primit  Premiul Mentor pentru excelență în educație de către Fundația Pentru Comunitate. Premiem anual zece profesori și antrenori care au avut un rol important în viața discipolilor, în viața tinerilor, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru excelență în educație.

Gala Premiilor Mentor se va organiza la Teatrul Odeon din București, în data de 28 aprilie 2020, invitatul de onoare fiind Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.” au declarat reprezentanții asociației care așteaptă nominalizări până al finele acestei luni. Deci dacă ști un profesor care merită să primească titlul nominalizările se trimit online până în 31 decembrie 2019.
Detalii și formular de nominalizare: https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor

 Regata

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro