Chindia spulberă liderul și-l aruncă din “fotoliu”! Hattrick pentru Neguț!

Foto: Marius Tudor, sursa Facebook 

Victorie mare pentru Chindia, azi, pe Eugen Popescu! Târgoviștenii împinși de peste 4000 de susținători, au spulberat liderul Snagov cu 4-1 și s-au instalat pe primul loc! Arătăm că avem echipă de vârful clasamentului! Bifăm a 7-a victorie consecutivă și moralul este tot mai bun!

Băieții de lângă Curtea Domnească au început în forță!

Pe o vreme excelentă, în condiții optime, Chindia a început în forță și a înscris încă din minutul 6, prin Neguț (FOTO), acest “nebun” al echipei care are evoluții foarte bune, de cele mai multe ori, decisive în meciuri! Acesta nu s-a oprit! A mai înscris de două ori în minutele 37 și 40, aruncând banca de rezerve și tot stadionul în aer! După pauză, la 4 minute de la fluierul de start al reprizei secunde, Florea înscrie un gol frumos și înlătură orice emoție cu privire la scorul final al meciului! Snagov reușește golul de onoare în minutul 90+1, prin Huiban, plecând amețită de la Târgoviște!

Stabilitate, moral și putere de luptă!

Chindia trebuie să-și apere poziția cu orice preț, acum au ajuns pe locul în care presiunea e mai mare! Multă încredere, pentru că băieții au demonstrat că se poate! Felicitări echipei, lui Vio Moldovan, Marcel Ghergu și celorlalți aflați în staff!

Componența echipei: Aioani / Martac, Dudea, C. Dinu, Dumitrașcu / Neguț (’87 Stoica), L. Mihai, Novac, Șerban (’58 Mihaiu) / Florea, Cherchez (’68 Lungu). Antrenor: Viorel Moldovan.

Bogdan Marius Gheorghe

sursa video: db-sport.ro


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro