“Atenție! E viața ta!”-acțiune de prevenire a faptelor antisociale

Intr- o ambianță plăcută, înconjurați de cărți, Structura de Prevenire a IPJ Dâmbovița, în colaborare cu dna.Ramona Stanciu –director al Bibliotecii Universității, s-au întâlnit cu studenții Universității ”VALAHIA “din TÂRGOVIȘTE provocându-i la discuții libere pe tema :” LEGEA”.

Activitatea derulata, de tip “CAFENEAUA INFORMĂRII “, face parte din Proiectul de prevenire a delincventei juvenile si victimizării minorilor “ATENTIE! E VIATA TA!” desfasurat de Structura de Prevenire în colaborare cu I.S.J. Dâmbovița, Facultatea de Drept și Știinte Administrative, Crucea Roșie- Filiala Dâmbovița și Arhiepiscopia Târgoviștei.


Studenții au fost informați despre modificările Codului Rutier de către un ofițer din cadrul Serviciul Rutier- IPJ Dâmbovița, dar și despre consecintele obținerii sau oferirii de foloase necuvenite funcțonarilor publici de ctare un specialist din cadrul DGA SJA Dâmbovița prezent la activitate.


Dezbaterile intitulate sugestiv ”LEGEA!” au fost intense intre cei prezenti , rezultând faptul că este necesar sa se respecte legile statului.
Exemplele oferite, paărerile expuse au reliefat faptul că multe fapte greşite au fost comise de oameni din neștiință, din lipsă de informare, dar și din dorința de a se face cunoscuți, de a iesi în evidență.

La final, un echipaj de la CRUCEA ROȘIE – FILIALA DÂMBOVIȚA condus de Annemarie Duncan a oferit un exemplu practic de acordarea a primului ajutor in caz de accident, momentul find urmărit cu interes de toți cei prezenți .

În final, concluzia a fost că NECUNOASTEREA nu înlătură raspunderea și NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE( Constitutia ROMANIEI).

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro