Activitate a polițiștilor de la prevenire în cadrul proiectului “Împreună putem schimba lumea”

La data de 16 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au organizat o întâlnire cu mai mulți părinți și cadre didactice în cadrul proiectului “Împreună putem schimba lumea”.

Interacțiunea de grup s-a desfășurat la Grădinița cu Program Normal ”Mircea Vodă” și a avut ca temă “Bazele comportamentului civilizat. Relația grădiniță-familie-comunitate”.

Cei prezenți au fost informați de polițiști cu privire la riscurile la care se expun copiii, inclusiv în mediul online sau în cazul utilizării unor articole pirotehnice nedestinate publicului larg, și au primit sfaturi despre modul în care pot asigura siguranța acestora atât la școală cât și acasă.

De asemenea, polițiștii le-au recomandat părinților și cadrelor didactice să fie apropiați de copii, să le vorbească deschis și să le explice importanța respectării normelor sociale.

Proiectul “Împreună putem schimba lumea” se desfășoară în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, Arhiepiscopia Târgoviștei, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională și Organizația ”Salvați Copiii”.

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro